KSS joki

Tapahtumakalenteri 2018

  •  Tammikuun jäsentapaaminen pidettiin 17.1. Kotkan kirjaston mediatilassa. Lue juttu blogistamme.
  •  Helmikuun jäsentapaaminen oli tiistaina 6.2. klo 18.00 kirjaston Einon kammarissa. Aiheena on ”Miten aloitan sukututkimuksen?” Tavoitteemme on saada myös uusia jäseniä mukaan. Kolme    jäsentämme kertovat eri tavoista tehdä sukututkimusta. Tule ja tuo kiinnostunut ystäväsikin paikalle.
  • HUOM!  Aika muuttunut -  Maaliskuussa on sääntömääräinen kevätkokous tiistaina 13.3 klo 18.00 kirjaston Hildan huoneessa. Käsiteltäviä asioita ovat vuoden 2017 toimintakertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto.  Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä. Hallitusta täydennetään. Kokousasioiden lisäksi aiheena on Facebook sukututkimuksessa.
  • Huhtikuun jäsentapaaminen on tiistaina 10.4. klo 17.30 kirjaston Einon kammarissa. Seppo Sippu esitelmöi aiheesta ”Pistoolisepän ja kattilaseppien sukua Liikkalassa”. Seppo Sippu kirjoittaa aiheesta kirjaa, joka ilmestyy myöhemmin keväällä. Tervetuloa kuuntelemaan ”maistiaisia” uudesta kirjasta.
  • Kesäretki tehdään kevätkesällä Lappeenrantaan. Tarkemmat tiedot kerrotaan seuraavassa jäsenkirjeessä.

 

 Tietojasi tarvitaan

 Seuran vuosikirja Ibidem 2017 ilmestyy maalis-huhtikuussa. Aineiston keruu on juuri aloitettu. Jäsenasioita hoitava Anja Hyvönen kaipaa kovasti ajantasaisia tietoja siitä, mitä jäsenet tutkivat.  Jos yhteystietosi vaihtuvat, muista ilmoittaa nekin.

 

 Haloo Pohjois-Kymenlaakso

 Seuramme nimi on Kymenlaakson sukututkimusseura, mutta toiminnan painopiste on tällä hetkellä etelässä eli Kotkassa. Löytyisikö Kouvolan suunnasta kiinnostusta perustaa oma ryhmä, jossa voisitte vaihtaa kuulumisia?

Toki toivomme, että tulette jäsentapaamisiin Kotkan kirjastoon.

 

Seura on olemassa jäseniään varten. Otamme mielellämme vastaan ideoita ja toimintaehdotuksia, myös ruusuja ja risuja. – Tavataan jäsenilloissa!

 

Marja Meura

sihteeri

 

 

 

 

Seuran toimihenkilöt vuodelle 2018

Valittu syyskokouksessa 7.11.2017.

Myllys Kari pj 050 4028830 kari.myllys ät kymp.net
Laine Pekka varapj 044 5170768 pekka.to.laine ät gmail.com
Meura Marja sihteeri 040 7476534 marja.meura ät kymp.net
Hyvönen Anja rahastonh. + jäsenasiat 045 1633 144 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Viljanen Rauno arkistonhoitaja 044 5333620 rauno.viljanen ät suomi24.fi